Cărți cadou de Craciun - Ziua 3V-am recomandat în ziua 1 seria Harry Potter iar în ziua 2 seria Fetița celei de a șasea luni. Oare nu era vremea să vă aduc la cunoștință că de Crăciun ar trebui să citiți seria Cronicile din Narnia de C.S. Lewis? Cele șapte cărți din serie (Nepotul Magicianului, Șifonierul, leul și vrăjitoarea, Calul și băiatul, Prințul Caspian, Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi, Jilțul de Argint, Ultima bătălie) vă prezintă într-un mod simplist, relaxant dar plin de magie, cum niște copii pot deveni regi și regine într-o altă lume, cum poți călători în cele mai ciudate moduri, cum poți învăța ce este acela curajul și iubirea pentru frumusețea lumii și a creației acesteia.Eu am citit această serie prin generală dacă mai țin bine minte, pe vremea când nu dețineam cărțile. Le împrumutasem de la o bună prietenă de-a mea și citeam în fiecare zi din acestea cu mare drag. După mulți ani mi-am achiziționat și eu setul de șapte cărți și mă bucur că prinsesem o ofertă și că acum le pot avea și eu în bibliotecă. Am recitit primul volum însă nu am reușit să le recitesc și pe restul însă o voi face cu siguranță într-o zi. :-)

Sunt tare curioasă cum sună și ediția nou apărută la Editura Arthur, cu traducerea Irinei Oprea și a lui Radu Paraschivescu.

Dacă nu ați citit aceste cărți vi le recomand cu mare drag deoarece sunt o relaxare pentru suflet și nu uitați să vedeți și cele trei filme apărute, numai bune pentru sezonul rece al iernii: The Lion, the Witch and the Wardrobe, Prince Caspian, The Voyage of the Dawn Treader și vor urma pe viitor și The Silver Chair și The Magician's Nephew.CĂRȚI CADOU DE CRĂCIUN

 

Etichete: , , , ,