Recenzie: The Amazing Spider-Man - Uimitorul Om-Păianjen #2Apărută pe 15 ianuarie 2016 la LEX Comics
LEX Comics Facebook // Cumpără benzile desenate de pe LEX Shop


THE AMAZING SPIDER-MAN (UIMITORUL OM-PĂIANJEN) #2


Sinopsis:
Electro nu își mai poate stăpâni puterile! O singură persoană îi poate veni în ajutor: Superior Spider-Man! – Dar stați, am depășit faza aceea; acum suntem în lumea lui Amazing Spider-Man. Să fie asta de bine sau de rău pentru soarta lui Electro? – În plus: mai știți chestia aia care v-a băgat în sperieți numărul trecut? Ei bine, revine cu forțe proaspete. Iar personajul celălalt, știți voi care? Revine și el! Acțiune! Dramă! Surprize! TOTUL e dus un pas mai departe!

Rating: 5/5

Continuăm aventura lui Peter Parker în noul număr din seria pe care Lex Comics a adus-o pe piața românească de luna trecută. Probabil că vă amintiți în ce stadiu era Peter în numărul trecut, însă, în cazul în care nu o faceți, vă voi pune la curent. Revenit în corpul lui după ce Doctor Octopus îi posedase trupul, Spider-Man va trebui să se adapteze la noua lui viață, total diferită de cea cu care era învățat.

Peter reușește să discute cu iubita lui...sau mai bine zis, a lui Doctor Oc, și să îi explice cum stă situația cu adevărat. Anna Maria Marconi se va lovi de o situație extrem de ciudată (nu că pentru Peter ar fi mai normală), dar acest lucru nu o va împiedica de la a-i sări în ajutor lui Spidey atunci când el realizează încă o dată că Doctor Oc l-a lăsat cu multe lacune.

Confruntarea cu Electro, detaliile despre identitatea lui Venom și apariția unor personaje din umbră, vă vor ține curioși până în numărul viitor (sau poate chiar mai mult), și va face din acest numărul unul reușit.Numărul a fost exploziv, dinamic și colorat. Am avut parte de foarte multă acțiune și de replici extrem de amuzante! Îmi place umorul lui Spider-Man și încep să cred că această serie este deja printre preferatele mele!

Îmi place mult aspectul numărului (cheers to Humberto RamosVictor Olazaba și Edgar Delgado), și cred că stilul este extrem de plăcut și atrăgător pentru public. Încep să mă reconsider o fană a lui Spider-Man, și sunt curioasă ce se va întâmpla în numerele viitoare! Sper că vom avea parte de și mai mult umor, și poate că Peter va reveni cu încă un moment de parada modei, în care o altă piesă vestimentară (nu pantalonii), va fi pusă în valoare. :)))

Dacă sunteți curioși de finalul acestui număr, și de decizia lui Peter referitoare la Parker Industries, vă invit să citiți și voi această bandă desenată!Puteți găsi benzi desenate pe LEX Shop, sau să le găsiți în Inmedio, Cărturești, Librarium, Humanitas. Nu uitați să intrați și pe Facebook LEX Comics dacă vreți să stați la curent cu toate noutățile!


Etichete: , , , ,