HAUL JUMBO în timp real 😍


Multe stickere!!

De curând am fost pentru a doua oară la magazinul Jumbo din Constanța, așa că m-am gândit să fac un fel de haul în timp real în care să vă plimb prin magazin în timp ce cumpăr una alta, pentru ca la final să vă arăt ce mi-am achiziționat. 😃

Cei de la Jumbo au extreeem de multe produse, multe pentru decor, dar și o grămadă utile pentru casă. Găsiți de la flori din plastic, perne, farfurii, stickere, jucării, până la haine, gentuțe pentru cosmetice, felicitări sau produse de papetărie.

Prețurile sunt foarte bune prin comparație cu alte magazine asemănătoare, produsele sunt multe, variate și frumoase așa că aveți de unde alege. Când achiziționati produse pentru copii ar trebui să fiți mai atenți întrucât nu știu dacă toate sunt recomandate sau nu acestora, însă în rest totul pare ok.

O să vă las o listă ca să vedeți ce am achiziționat în cele două ture de mers la Jumbo:


Nu v-am prezentat chiar tot ce achiziționasem și data trecută, însă dacă mai trec pe la Jumbo pe viitor încerc să vă arăt ce mai cumpăr de pe acolo. Au extrem de multe lucruri utile, interesante și drăguțe, însă nu m-am avântat să cumpăr mai multe pentru că nu știam pe unde să le mai îndes prin casă. 😅 Voi ați fost pe la Jumbo? Ce vi s-a părut interesant pe acolo?


HAUL JUMBO în timp real 😍Etichete: ,